Header image

Site tools

Contact

Contactadres
secretaris NVKC  
Universitair Medisch Centrum Groningen Huispostcode BA21
Postbus 30001 9700 RB Groningen
   
   
Contact E-mail ons
Meer contactinformatie...

Zoeken

Inloggen

Nieuws

Nieuws

De call voor het onderzoeksprogramma 'Leading the Change' is geopend. Dit programma biedt mogelijkheden voor zorgevaluatieonderzoek. Een zorgevaluatie evalueert de kosteneffectiviteit van bestaande, breed ingeburgerde zorg. Eén van de voorwaarden is dat het onderwerp op de kennisagenda van de NVvH is opgenomen. Het maximaal aan te vragen budget bedraagt

Op donderdag 22 maart 2018 vindt de CASH 3 Kinderchirurgie plaats in het UMCG. Aansluitend wordt daar op 23 maart de ALV van de NVKC gehouden.

CASH-3K
Datum: 3 November 2017 
Plaats: Amsterdam (VUmc)
Inschrijving via: rr.gorter@vumc.nl 

Datum: 2 november 2017 
Plaats: Amsterdam (VUmc)

Op dinsdag 28 maart zal de voorjaarsvergadering van de NVKC gehouden worden en woensdag 29 maart 2017 aansluitend de CASH Kinderchirurgie. Deze keer zal het plaatsvinden in Rotterdam. 

Woensdag 12 oktober vindt in het Raboudumc de wetenschappelijke vergadering en ALV plaats. Wij participeren gedeeltelijk in het programma van het symposium van de afdeling heelkunde van het RadboudUMC. Daarnaast bespreken wij o.a. het kinderalarm (dr. J. Fuijkschot) en kindermishandeling (dr. Sijstermans). 

In u aanwezig zult zijn kunt u zich registreren via:
E-mail: Claudia.nikiforakis@radboudumc.nl
Telefoon:024-3616421

11 oktober 2016: Cash Kinderchirurgie (Radboud UMC, Nijmegen)

12 oktober 2016: Cash kinderchirurgie, Wetenschappelijke vergadering NVKC, Algemene leden vergadering NVKC (Radboud UMC, Nijmegen)

Voor meer infomatie kunt u contact op nemen met drs. R.R. Gorter, rr.gorter@vumc.nl

Pagina's